Wstrzymać zamiast anulować?
Wstrzymanie subskrypcji zatrzymuje przyszłe obciążenia. Twoje dane płatnicze pozostaną zapisane, dzięki czemu możesz wznowić w dowolnym momencie. Wstrzymanie rozpocznie się na koniec bieżącego okresu rozliczeniowego; do tego czasu zachowasz pełny dostęp do funkcji premium.